welcome to my ordinary blog . have fun readers :)i love you like i love song bebeh :P

pengikut saya

1 January 2012

You hurt my heart

                                                                   - cuba melupakan mu- 
hello fellas :)
hari ni jiha nak share dengan korang story jiha . jiha tak sangka orang yang jiha percaya , sayang with cinta sekali sanggup luka kan hati jiha . malah sanggup permainkan perasaan jiha tu ! hmm korang , ape perasaan korang apabila orang yang selama ni jadi milik korang di rampas orang lain ? mesti korang rasa yang sama macam mana yang jiha rase kan ? sungguh sakit sekali hati nih . rasa mahu terkoyak-rabak di buat nye . tapi yang jiha tak sangka , perempuan yang cuba nak rampas boboy jiha tu sbnanye dah ade trick sendiri untuk dapat boboy jiha nih . busuk sungguh hati perempuan tu . harap je pakai tudung . tapi ? perangai tak serupa bikin langsung . sudah-II lah tu nak kucar-kacirkan hubungan orang . tak baik taw ! tuhan marah . sebelum nak buat sesuatu tu , fikirkan dulu jangan maen redah je ye perempuan . 


p/s : jangan rosak kan hubungan orang yang tak pernah buat salah dengan korang perempuan-II yang tak tau malu tu . 
sekian :)

No comments:

Post a Comment