welcome to my ordinary blog . have fun readers :)i love you like i love song bebeh :P

pengikut saya

14 April 2012

Kenangan yang paling terindah bersama mu


Hello and assalammualaikumm semua :)
korang semua mesti ada kenangan yang terindah ritee ? cubalah kongsi bersama dengan jiha ye ? ;)
kali ini jiha nak kongsi kenangan jiha dengan korang , hope korang enjoy it kayy ?
first time jiha meet dengan dea jiha malu-II je . almaklum lah cinta pandang pertama ken ? alah macam korang tak pernah pulak heee :D . lepas tu dea ajak jiha hang dengan dea pergi jalan-II satu tempat yang istimewa . haa korang nak tahu tak ? mestilah nak ken , sapa pulak yang tanak tahu ye dook ? dea bawak jiha pergi depan tasik and duduk di bawak pokok yang rendang sambil manja-II . haa sweet tak , sweet tak ? sweet kan ? lama juagk jiha lepak dengan dea . dah puas lepak , jiha round-II satu taman dea then stopp dekat satu tempat dekat taman permainan . haaa lepas kan penat kejap . huhhh ! jiha maen buai duduk lepak minum air . dah settle semua nya jiha balik rumah mak sedara jiha . tup-II pukul lapan keluar pulak tu pergi pasar malam . makcik jiha minta tolong belikan buah mangga . kata nya dah lama tak makan buah mangga tu . kayy jiha standby depan rumah tunggu dea turun . bila je dea turun , jiha and dea jalan pergi ke pasar malam . samapai je dekat pasar malam , jiha singgah dekat tempat orang yang jual buat tu then beli 3 ,4 biji terus bayar . dea yang tolong bawak kan . dea kate dekat jiha ' Alah kesian nye bini aku sorang nih ' . hahah tergelak jiha dekat situu . :D malu sungguh jiha time tu . aww you sweet bie . mekasehh taw yunk . dah selesai jiha go terus balik rumah sebab tak larat and mata pun dah mengantuk pulak time tu . kayy selamat malam bie . then dea cium pipi jiha , dahi , hidung and last sekali ofcause lah mulut ken . okeyy MUAHH jugak dekat dea balik . Then masuk rumah basuh kaki , masuk bilik , tuka baju then sleep ! Kbyeee ^^-V


- K O T A D A M A N S A R A > S E L A N G O R ^^ -

No comments:

Post a Comment