welcome to my ordinary blog . have fun readers :)i love you like i love song bebeh :P

pengikut saya

11 September 2013

Miss You So Much :'(


Assalammualaikum semua :)
Hari ni jie nak cerita dekat korang semua pasal jie. hmm jie sebenarnya dah lama single. jie sekarang takda tempat nak mengadu masalah, suka dan duka. jie cuma harapkan teddy bear yang EX hie bagi jeh. sedihkan hidup jie. jie berharap sangat sebelum ni jie dapat bersama sama dengan dea, tapi apakan daya sampai disni sahaja hubungan jie dengan dea, hie cuba terima kenyataan yang jie bukan untuk dea lagi. 

MISS   YOU   SO   MUCH   MY    EX :'(

14 April 2012

Kenangan yang paling terindah bersama mu


Hello and assalammualaikumm semua :)
korang semua mesti ada kenangan yang terindah ritee ? cubalah kongsi bersama dengan jiha ye ? ;)
kali ini jiha nak kongsi kenangan jiha dengan korang , hope korang enjoy it kayy ?
first time jiha meet dengan dea jiha malu-II je . almaklum lah cinta pandang pertama ken ? alah macam korang tak pernah pulak heee :D . lepas tu dea ajak jiha hang dengan dea pergi jalan-II satu tempat yang istimewa . haa korang nak tahu tak ? mestilah nak ken , sapa pulak yang tanak tahu ye dook ? dea bawak jiha pergi depan tasik and duduk di bawak pokok yang rendang sambil manja-II . haa sweet tak , sweet tak ? sweet kan ? lama juagk jiha lepak dengan dea . dah puas lepak , jiha round-II satu taman dea then stopp dekat satu tempat dekat taman permainan . haaa lepas kan penat kejap . huhhh ! jiha maen buai duduk lepak minum air . dah settle semua nya jiha balik rumah mak sedara jiha . tup-II pukul lapan keluar pulak tu pergi pasar malam . makcik jiha minta tolong belikan buah mangga . kata nya dah lama tak makan buah mangga tu . kayy jiha standby depan rumah tunggu dea turun . bila je dea turun , jiha and dea jalan pergi ke pasar malam . samapai je dekat pasar malam , jiha singgah dekat tempat orang yang jual buat tu then beli 3 ,4 biji terus bayar . dea yang tolong bawak kan . dea kate dekat jiha ' Alah kesian nye bini aku sorang nih ' . hahah tergelak jiha dekat situu . :D malu sungguh jiha time tu . aww you sweet bie . mekasehh taw yunk . dah selesai jiha go terus balik rumah sebab tak larat and mata pun dah mengantuk pulak time tu . kayy selamat malam bie . then dea cium pipi jiha , dahi , hidung and last sekali ofcause lah mulut ken . okeyy MUAHH jugak dekat dea balik . Then masuk rumah basuh kaki , masuk bilik , tuka baju then sleep ! Kbyeee ^^-V


- K O T A D A M A N S A R A > S E L A N G O R ^^ -